Osteopaat Haarlem en Bentveld

Osteopaat Haarlem en Bentveld

Osteopaat Haarlem en Bentveld, osteopaat Eric van Dooren werkt niet alleen in Amsterdam, maar ook in Bentveld bij GOED Bentveld aan de Zandvoortselaan 371.
Een goede locatie voor iedereen uit Haarlem, Zandvoort, Bentveld, Heemstede, Bloemendaal, Overveen of Hillegom die opzoek is naar een osteopaat.
De praktijk is gelegen aan de Zandvoortselaan (van Heemstede naar Zandvoort toe) en u kunt er gratis parkeren.
De praktijk is verder ook goed te bereiken met het openbaar vervoer. Vanuit Haarlem is het 20 minuten fietsen naar de praktijk.

Let op!: Op deze locatie zal Eric per 1 november 2019 niet meer werkzaam zijn vanwege verhuizing naar Soest. U kunt natuurlijk altijd terecht op de locatie Amsterdam-noord aan de Wingerdweg.

Osteopathie in Nederland

Osteopathie is in Nederland nog vrij onbekend, maar is wel sterk in opkomst en dat is niet voor niets. Steeds meer mensen schakelen de hulp in van osteopaten, omdat de behandelingen effectief én zacht zijn en tegelijkertijd een breed scala aan klachten kan verhelpen.
Bij de behandelingen ziet een osteopaat het lichaam als één geheel, waarbij alle onderdelen van het lichaam met elkaar in verbinding staan. Door te voelen op welke plaatsen in het lichaam de bewegingen niet goed zijn, kan de samenwerking tussen de verschillende onderdelen in het lichaam hersteld worden (botten, zenuwstelsel, wervels etc.). Dit gebeurt door middel van zachte handgrepen waarbij er gebruik gemaakt wordt van mobilisaties en manipulaties. Hierdoor komt het lichaam weer in een nieuw optimaal evenwicht doordat het zichzelf gaat herstellen. Lees ook hier voor meer informatie over de werkwijze van Osteopathie en de referenties van cliënten.

Contact met Osteopathie Eric

Woont u in Haarlem, Zandvoort, Bentveld, Heemstede, Bloemendaal, Overveen of Hillegom en bent u opzoek naar een osteopaat om van uw klachten afgeholpen te worden of wilt u meer weten over Osteopathie? Neem dan vrijblijvend contact op met Eric of maak direct een afspraak.

 

Osteopaat Haarlem en Bentveld

Osteopathie is een manuele geneeswijze, die het lichaam als één geheel ziet.

Osteopathie Eric - Bentveld

osteopaat bentveld

Vanwege verhuizing vervalt per 1 november 2019 de locatie Bentveld.
De locatie Amsterdam-noord aan de Wingerdweg blijft gewoon bestaan.

 

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest