Tarieven

Tarieven:

Kennismakingsconsult (15 min): gratis *

1e Intake consult (60-75 min): €95,00

Vervolgconsult (60 min): €95,00

Half consult (30 min): €50,00

Consult baby/kind (45 min): €65,00**

Pin-betaling heeft de voorkeur. Klik hier voor de betalingsvoorwaarden (pdf).

*) Een kennismakingsconsult duurt 15 minuten en is gratis en geheel vrijblijvend. Het is bedoeld om u kennis te laten maken met osteopathie.
Tijdens dit consult kunt u Eric vertellen welke klachten u heeft en voert hij een kort onderzoek uit (er vindt geen behandeling plaats).
Hierna laat hij u weten of osteopathie iets voor u kan betekenen. U besluit daarna zelf of u een afspraak wilt maken voor een volledig consult (er wordt dan samen in de agenda gekeken voor een geschikt moment hiervoor).

**) tot en met 12 jaar oud.

Vergoedingen

In het algemeen bestaat er vanuit uw aanvullende ziektekostenverzekering een vergoeding voor Osteopathie (alternatieve gezondheidszorg). Voor het jaar 2018 vindt u hier een overzicht (PDF) per verzekeraar (via zorgwijzer.nl).
Voor 2019 vindt u hier (PDF) een overzicht per verzekeraar (via zorgwijzer.nl)

Aangezien iedere verzekering andere voorwaarden kent, dient u zelf te informeren welke dekking voor Osteopathie (alternatieve geneeswijzen) u heeft.

Eric van Dooren is lid van de Nederlandse Vereniging voor Osteopathie en staat ingeschreven in het register van de Nederlandse Osteopathie Federatie onder nummer 2016.16.06.
De AGB-praktijkcode is 9006.14.68.

Klachtenregeling

Heeft u naar aanleiding van de behandeling een klacht? Dan kunt u zich in eerste instantie richten tot de praktijkhouder Eric van Dooren zelf.

Komt u er samen met hem niet uit dan kunt u zich richten tot de klachtenfunctionaris van de Nederlandse Osteopathie Federatie.

Hier
vindt u een uitleg over de klachtenprocedure. Dit is verplicht sinds 1 januari 2017 volgens de WKKGZ (Wet Kwaliteit Klachten Geschillen Zorg).

Privacybeleid

 

Aangesloten bij:

aangesloten bij NVO en NOF
osteopaat bentveld

Vanwege verhuizing vervalt per 1 november 2019 de locatie Bentveld.
De locatie Amsterdam-noord aan de Wingerdweg blijft gewoon bestaan.

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest

Open chat