Tarieven en vergoeding

Osteopathisch consult (50 min): €95,-

Voor volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar duurt het eerste consult 50 minuten, vervolgconsulten duren gemiddeld 50 minuten. Tijdens een eerste consult wordt de ingevulde intake vragenlijst doorgenomen (u ontvangt deze per mail na aanmelding van een consult) hierop volgt er een gedegen lichamelijk onderzoek en er vindt een begin van de behandeling plaats.

Kort osteopathisch consult (30 min): €55,-

Een kort consult kan alleen in overleg gepland worden.

Osteopathisch consult baby/kind (40 min): €65,-

Tot en met de leeftijd van 18 jaar.

Kennismakingsconsult (10 min): gratis

Een kennismakingsconsult duurt 10 minuten en is geheel kosteloos en vrijblijvend. Het is bedoeld om u kennis te laten maken met Osteopathie.
Tijdens dit consult kunt u Eric vertellen welke klachten u heeft en voert hij een kort onderzoek uit (er vindt geen behandeling plaats).
Hierna laat hij u weten of Osteopathie iets voor u kan betekenen. U besluit daarna zelf of u een afspraak wilt maken voor een volledig consult (er wordt dan samen in de agenda gekeken voor een geschikt moment hiervoor).

Toeslag aan huis: €25,00

Mocht u niet in de gelegenheid zijn om naar de praktijk te komen (bijvoorbeeld doordat u geen vervoer heeft of slecht ter been bent of een jonge baby heeft), dan kan Eric ook bij u thuis langskomen. Hiervoor rekent hij wel een aan huis toeslag.

Om een behandeling aan huis te maken dient u Eric te bellen om telefonisch een afspraak te maken vanwege planning in de agenda.

 

Afspraak wijzigen

Mocht u uw afspraak willen verzetten, wilt u dit dan telefonisch en minstens 24 uur van tevoren doen?
Dit uit respect naar anderen, iemand anders had dan op dat tijdstip een afspraak kunnen maken.
Tijdig geannuleerde afspraken (minstens 24 uur van tevoren) worden niet in rekening gebracht.
Bij annulering van uw afspraak binnen 24 uur wordt 50% van het gereserveerde tarief in rekening gebracht.
Komt u niet opdagen op de gemaakte afspraak dan wordt 100% van het gereserveerde tarief in rekening gebracht.
Voor meer informatie vindt u hier de praktijkvoorwaarden.

Vergoedingen

In het algemeen bestaat er vanuit uw aanvullende ziektekostenverzekering een vergoeding voor Osteopathie (alternatieve gezondheidszorg).
Voor 2021 vindt u hier (PDF) een overzicht per verzekeraar (of via zorgwijzer.nl)

Aangezien iedere zorgverzekeraar andere voorwaarden kent, dient u zelf te informeren welke dekking voor Osteopathie (alternatieve geneeswijzen) u heeft.

Eric van Dooren is lid van de Nederlandse Vereniging voor Osteopathie en staat ingeschreven in het register van de Nederlandse Osteopathie Federatie onder nummer 2016.16.06.
De AGB-praktijkcode is 9006.14.68.

Klachtenregeling

Heeft u naar aanleiding van de behandeling een klacht? Dan kunt u zich in eerste instantie richten tot de praktijkhouder Eric van Dooren zelf. Komt u er samen met hem niet uit dan kunt u zich richten tot de klachtenfunctionaris van de Nederlandse Osteopathie Federatie.

Klik hier voor de uitleg over de klachtenprocedure. Dit is verplicht sinds 1 januari 2017 volgens de WKKGZ (Wet Kwaliteit Klachten Geschillen Zorg).

Privacybeleid

 

Aangesloten bij:

aangesloten bij NVO en NOF

Pin It on Pinterest

Chat openen