Wie is Lotte?

Osteopaat Lotte

Mijn naam is Lotte van Boxtel. Ik ben osteopaat en daarnaast gepassioneerd acrobaat en klimmer, het liefst buiten in de natuur.

Mijn nieuwsgierigheid naar de werking van het lichaam en de psyche waren de aanleiding voor het volgen van de bachelor psychobiologie in Amsterdam. Daarna kwam ik in aanraking met de osteopathische manier van kijken naar gezondheid, waarin de eenheid en relaties binnen het lichaam centraal staan. Ik heb de 6-jarige osteopathie-opleiding gevolgd aan het College Sutherland in Amsterdam, waar ik in 2022 ben afgestudeerd met een thesis over embryologie. Ieder mens heeft een unieke ontwikkeling en dus ook een uniek lijf. Ik bekijk een lichamelijke klacht in relatie tot de fysieke samenhang binnen jouw lichaam, en plaats dit in de context van de andere aspecten van jouw mens-zijn zoals voeding, psychologie, passies en dagelijkse activiteiten.

U kunt mij direct bellen voor een afspraak met 06-33011674 of een email sturen naar lotte@osteopathieeric.nl. Ook kunt via de online agenda zelf een afspraak inplannen.

NRO registratienummer: 10393
AGB zorgverlenerscode: 90112798
AGB praktijkcode: 90061468

 

Vanuit het Nederlands Register Osteopatie (NRO), Nederlandse Osteopathie Federatie (NOF) en de Nederlandse Vereniging voor Osteopathie (NVO) wordt verwacht dat elke osteopaat die geregistreerd staat in Nederland, voldoende accreditatiepunten haalt door middel van bij- en nascholing.
Hieronder vindt u een opsomming van de gevolgde cursussen die Lotte tot nu toe gevolgd heeft.

Na- en bijscholingscursussen
  • Snijzaalpracticum – Heidelberg DU – 2018
Opleidingen
  • Opleiding Osteopathie aan het College Sutherland – Amsterdam, 2022

 

 

Werkervaring
  • Osteopaat bij B-Balanced – Edam – 2022

Lotte

Lotte van Boxtel, osteopaat D.O.-MRO

Osteopaat D.O.-M.R.O. in Amsterdam Noord
Woensdag en Donderdag aanwezig

Pin It on Pinterest