Wie is Katerina?

Osteopaat Katerina Dietzova

In 2004 kwam ik vanuit Tsjechië naar Nederland om dans en choreografie te studeren.
Voordat ik mijn opleiding osteopathie afrondde, was ik werkzaam als danseres en dansdocent bij verschillende theater projecten in zowel Nederland als internationaal.
Daar begon al vroeg mijn interesse in het menselijk lichaam, zijn aanpassingsvermogen en manieren van lichamelijke uitdrukking.
In diezelfde periode verbond ik mijn dansachtergrond met het therapeutische vlak door het geven van danslessen aan Parkinson en MS-patiënten.

Tijdens de opleiding osteopathie aan het College Sutherland, heb ik meer inzicht gekregen in de intrinsieke relaties binnen het menselijke lichaam. Daarmee kwam het besef, dat een symptoom alleen vaak niet vertelt waar de oorzaak van de klachten ligt. Daarin vind ik het belangrijk als osteopaat deze te plaatsen in de context van ieders specifieke lichaam en levenssituatie.
Op die manier kan ik samen met de cliënt de klacht te doorgronden en een passend behandelplan opstellen.

In 2021 studeerde ik af als osteopaat aan het College Sutherland te Amsterdam met een thesis gewijd aan de intrinsieke beweging van weefsels en organen en het gebruik daarvan in het vak osteopathie. Door mijn onderzoek ben ik verder geïnspireerd geraakt om mij te verdiepen in de evolutionaire osteopathie.

Ik ben als osteopaat werkzaam in Amsterdam en werk op de maandagavond, dinsdag en donderdagmiddag/avond

U kunt mij direct bellen voor een afspraak met 06-41124827 of een email sturen naar katerina@osteopathieeric.nl. Ook kunt via de online agenda zelf een afspraak inplannen.

N.R.O. registratienummer: 10340
AGB zorgverlenerscode: 90111002
AGB praktijkcode: 90061468

Vanuit het Nederlands Register Osteopathie (NRO) en de Nederlandse Vereniging voor Osteopathie (NVO) wordt verwacht dat elke osteopaat die geregistreerd staat in Nederland, voldoende accreditatiepunten haalt door middel van bij- en nascholing.
Hieronder vindt u een opsomming van de gevolgde cursussen en opleidingen die Katerina tot nu toe gevolgd heeft.

Na- en bijscholingscursussen

 

 

Opleidingen
  • Thesis, The role of the intrinsic movement of tissues and organs in osteopathy, november 2020

  • Opleiding Osteopathie aan het College Sutherland – Amsterdam, 2014 – 2021

 

 

Werkervaring
  • Osteopaat bij Osteopathie Eric – Amsterdam 2021  heden

Katerina Dietzova

Katerina Dietzova

Osteopaat D.O.-M.R.O. in Amsterdam Noord
Maandagavond, dinsdag en donderdagmiddag/avond aanwezig

Pin It on Pinterest