Osteopaat Amsterdam

Osteopaat Amsterdam

Osteopaat Amsterdam, Eric van Dooren werkt als osteopaat in de regio Amsterdam.
De Osteopathie praktijk is te vinden in Amsterdam Noord aan de Wingerdweg 32.
Deze locatie is goed bereikbaar vanuit met het openbaar vervoer (Bus en Noord-Zuid lijn halte Noorderpark per 22 juli 2018) en u kunt er parkeren (betaald per 1 juli 2018 € 1,30/uur of gratis parkeren (eerste 90 min) op parkeerdek Mosplein, boven de Albert Heijn).
Daarnaast werkt Eric ook in een andere praktijk in Baarn.

Osteopathie in Nederland

Osteopathie is in Nederland nog vrij onbekend, maar is in steden zoals Amsterdam wel sterk in opkomst en dat is niet voor niets.
Steeds meer mensen schakelen de hulp in van osteopaten, omdat de behandelingen effectief én zacht zijn en tegelijkertijd een breed scala aan klachten kan verhelpen.
Bij de behandelingen ziet een osteopaat het lichaam als één geheel, waarbij alle onderdelen van het lichaam met elkaar in verbinding staan. Door te voelen op welke plaatsen in het lichaam de bewegingen niet goed zijn, kan de samenwerking tussen de verschillende onderdelen in het lichaam hersteld worden (botten, zenuwstelsel, wervels etc.). Dit gebeurt door middel van zachte handgrepen waarbij er gebruik gemaakt wordt van mobilisaties en manipulaties. Hierdoor komt het lichaam weer in een nieuw optimaal evenwicht doordat het zichzelf gaat herstellen. Lees ook hier voor meer informatie over de werkwijze van Osteopathie en de referenties van cliënten.

Contact met Osteopathie Eric

Woont u in Amsterdam en bent u opzoek naar een osteopaat om van uw klachten afgeholpen te worden of wilt u meer weten over Osteopathie? Neem dan vrijblijvend contact op met Eric of maak direct een afspraak.

Wingerdweg 32

Osteopathie is een manuele geneeswijze, die het lichaam als één geheel ziet.

Osteopathie Eric

Pin It on Pinterest