Referenties

“We kwamen bij Eric met ons zoontje van inmiddels 1 jaar, omdat hij veel moeite had zich over te geven aan de slaap. Eric legde helder uit wat de mogelijke oorzaak kon zijn. Hij heeft onze zoon vier keer behandeld en we merken dat hij meer rust in zijn lijfje hierdoor kreeg, waardoor hij veel makkelijker zelf in slaap valt en ook doorslaapt. Eric hebben we ervaren als een prettige therapeut die het contact met ons zoontje met rust en empathie opbouwde. Hij luisterde goed naar ons verhaal, was betrokken en gaf naast zijn behandeling ook adviezen om het slaappatroon van ons zoontje te verbeteren. We bevelen hem dan ook graag aan!”

R. Sluitman en I. Veerman

“Ik ben met verschillende nek klachten en duizeligheid bij Eric terecht gekomen. Na verschillende behandelingen zijn mijn klachten nagenoeg verdwenen en mij energie niveau gigantisch gestegen. Ik kan iedereen aanraden om met vage klachten of blessures een afspraak te maken met Osteopaat Eric. Ik ben Eric enorm dankbaar voor zijn kundige behandelingen en het uiteindelijke resultaat.”

M. Loots, 50 jaar, Ondernemer

“Eric gaat nauwkeurig en in goed overleg te werk. Schetste in eerste instantie een helder beeld zodat we wisten wat het plan van aanpak was. Zelf hadden we nog geen ervaring met een osteopaat, maar op basis van onze ervaring met Eric zouden we hem zeker aanraden. Onze zoon is bijzonder goed geholpen. Nogmaals dank!”

J. de Josselin de Jong, Ondernemer

“De behandelingen van Eric hebben me na een hersenschudding veel verlichting van de klachten gegeven. Na elke behandeling ervoer ik weer minder pijn en meer energie. Door zijn rustige, geconcentreerde aandacht en trefzekere aanrakingen, voelde ik me in veilige, kundige handen.”

J. Hulskes, 61 jaar, Taaldocent

“In eerste instantie was ik zeer sceptisch om naar een osteopaat te gaan. Maar de pijn in mijn onderrug dwong mij na 6 weken tot actie. Op advies van mijn zoon, die ook door Eric zeer goed was geholpen, toch de stap gezet. De intake en de behandeling waren om blij van te worden. Eric is heel rustig, legt alles goed uit en is ook een wijs mens. De blokkades, die in mijn rug zaten, waardoor ik niet goed kon bewegen, waren snel over en ook de pijn was na een aantal dagen volledig opgelost.”

M. Vermeule, 68 jaar

“Eric is een prettige osteopaat, luistert goed naar je klachten en de behandelingen hebben effect.”

E. Rensink, 36 jaar, Piloot

“Al meerdere keren ben ik behandeld door Eric en, naast dat ik altijd blij ben met het resultaat van de behandelingen, vind ik Eric’s rustige manier van ‘het probleem’ analyseren en de tips die hij geeft voor verder herstel, altijd erg fijn. Ik raad Eric aan iedereen aan!”

K. Gijzel, 33 jaar, Ondernemer

“Na jaren met vage spijsverteringsklachten te hebben gelopen ben ik bij Eric gekomen. Al na een paar behandelingen merkte ik verbetering en op dit moment ben ik bijna klachtenvrij. Ik vind Eric een fijne en vakbekwame therapeut. Hij kan goed luisteren en neemt je klachten serieus. Hij legt van te voren alles goed uit zodat je weet wat je van de behandeling kunt verwachten.  Ik raad iedereen die klachten heeft eens een afspraak te maken met Eric.”

Y. Soeurt, 62 jaar, Secretaresse

“Dankzij de behandelingen kreeg onze baby minder last van reflux en is wat beter gaan slapen. Ook zijn tips over houding bij het voeden heeft voor meer ontspanning gezorgd bij mama en kind. Eric is sympathiek en rustig. Bovendien kan hij goed uitleggen wat hij doet én waarom.”

I. ter Veld, 36 jaar, Freelancer

“Eric weet mij te raken met zijn behandeling en met de gesprekken. Hij voelt heel goed aan waar mijn klachten vandaan komen (ik heb dat zelf dan nog niet door). Hij luistert goed en legt uit wat hij doet (ik vind dat zelf heel fijn).”

L. Beumer, 57 jaar, Leraar basisonderwijs

“Als je vage klachten hebt ga dan naar de osteopaat Eric van Dooren, hij is zeer kundig en vriendelijk. Hij luistert goed en ik voelde me op mijn gemak bij hem.”

M. Mosseveld, 75 jaar

“At first it seems rather a strange, unusual way of treatment, (imagine a magic show, when a magician performs something with his hands), but you should trust Eric.
And you trust him. His careful approach, attitude, attentiveness, just personality disposes you for that – the intelligent, well-brought up guy, with pleasant, polite manners…- somewhat unusual of Dutch.
He tries his best to create a comfortable atmosphere for the patient, that you relax and feel at ease.
My first surprise was that his touch did not hurt my sore joints at all.
I don’t know how he makes it, how it works, but it was a wonder that my pain has gone and I could move my arm after 2 sessions.
For the price minded patients – I would like to say – it is worth…whole hour is given to you; both, patient and professional are relaxed; unlike of my dear physiotherapist who is always in “hop-hop”state. If he could he would treat me at the doorstep, and run away.
Here, yes, you pay, but you are cared, attended with responsibility and at the end – healed.”

N.Meladze, 61 jaar

“Sinds een aantal jaren had ik vooral na het sporten last van stijfheid in mijn linker SI-gewricht en lies. Hiervoor al bij diverse therapeuten geweest. Na twee behandelingen bij Eric had ik het gevoel dat de beweeglijkheid in heup en lies aan het toenemen was en de stijfheid afnam. Nu na vijf behandelingen zijn de klachten zo goed als verdwenen. Ook na het sporten is de stijfheid verdwenen. Ik ben zeer tevreden op de wijze waarop Eric mij heeft behandeld.”

R. van den Heuvel - Fysiotherapeut

“Enige tijd geleden kwam ik bij Eric met klachten aan de nek en middenrug waarvoor ik in eerste instantie fysiotherapie behandelingen had gekregen zonder echt van de klachten af te komen. De oorzaak van mijn klachten liggen bij een buikoperatie waarbij een stuk darm is verwijderd. Eric legde mij uit dat er hierdoor een disbalans is ontstaan in het lichaam waardoor de nek en rugklachten veroorzaakt werden. De behandeling heeft ervoor gezorgd dat ik van mijn pijnklachten af ben. Een bijkomend pluspunt is dat ik door de herstelde balans in mijn buik ook van de maagklachten af ben waarvoor ik al geruime tijd een maagbeschermer slikte. Ik voel mij in vertrouwde handen bij Eric.”
E. de Koning - Gepensioneerd

“In 2005 ben ik geopereerd aan een darmafsluiting en kreeg een tijdelijke stoma.
Na 6 maanden werd de stoma weer verwijderd. Vanaf toen had ik altijd last van mijn buik. De artsen konden daar niks tegen doen, er werd gezegd dat ik er maar mee moest leren leven met medicatie tegen de pijn.
In 2015 kwam ik via mijn fysiotherapeut bij Eric van Dooren terecht, een osteopaat.
Ik werd door Eric behandeld en na een tweetal behandelingen had ik al geen pijn meer en kon ik ook zonder pijnmedicatie. Ik ben Eric hier erg dankbaar voor.”

M. Lodewijks

“I went for three Ostheopathy sessions with Eric to help relieve chronic migraines. Eric was very attentive and handled with a lot of care. I had immediate results, after the first session I did not experience any migraine crises’. Follow up session were also effective, with lasting results.”

L. Maari - Analyst structured finance

“Na maanden last van mijn heupen kwam ik er via GOED fysiotherapie achter dat dit te maken had met klachten vanuit mijn onderrug. Fysiotherapie en manuele therapie brachten geen blijvende verlichting. Na één sessie bij Eric werden mijn klachten aanzienlijk minder, en ze kwamen niet meer terug! Ik ben erg tevreden over de behandeling en het advies dat ik van Eric heb gekregen.”

R. van der Meulen

“Door mijn beenbreuk bij Eric terechtgekomen en een zeer goede behandeling gehad waardoor ik snel weer op de goede weg zat.”

M. Fafiani - Secretaresse en fotograaf

Hoe Eric is? Daar laten we graag anderen over praten

Deel uw ervaring

Pin It on Pinterest