Osteopaat Soest en Baarn

Osteopaat Soest en Baarn

Osteopaat Soest en Baarn, Eric van Dooren heeft per 1 juni 2020 een nieuwe praktijklocatie geopend op dinsdag in Baarn op de Dalweg 31 voor de regio Soest, Soesterberg, Bilthoven, de Bilt, Huis ter Heide, Eemnes, Hilversum, Amersfoort, Zeist, Den Dolder, Bunschoten-Spakenburg in samenwerking met kinderfysiotherapiepraktijk Kind&Zo.
Daarnaast werkt Eric ook in een andere praktijk in Amsterdam.

Osteopathie in Nederland

Osteopathie is in Nederland nog vrij onbekend, maar is wel sterk in opkomst en dat is niet voor niets. Steeds meer mensen schakelen de hulp in van osteopaten, omdat de behandelingen effectief én zacht zijn en tegelijkertijd een breed scala aan klachten kan verhelpen.
Bij de behandelingen ziet een osteopaat het lichaam als één geheel, waarbij alle onderdelen van het lichaam met elkaar in verbinding staan. Door te voelen op welke plaatsen in het lichaam de bewegingen niet goed zijn, kan de samenwerking tussen de verschillende onderdelen in het lichaam hersteld worden (botten, zenuwstelsel, wervels etc.). Dit gebeurt door middel van zachte handgrepen waarbij er gebruik gemaakt wordt van mobilisaties en manipulaties. Hierdoor komt het lichaam weer in een nieuw optimaal evenwicht doordat het zichzelf gaat herstellen. Lees ook hier voor meer informatie over de werkwijze van Osteopathie en de ervaringen van cliënten.

Afspraak maken of wilt u contact met Eric?

Woont u in Soest, Soesterberg, Baarn, Bilthoven, de Bilt, Huis ter Heide, Eemnes, Hilversum, Amersfoort, Zeist, Den Dolder, Bunschoten-Spakenburg en bent u opzoek naar een osteopaat om van uw klachten afgeholpen te worden of wilt u meer weten over Osteopathie? Neem dan vrijblijvend contact op met Eric of maak direct een afspraak.

 

Osteopathie is een manuele geneeswijze, die het lichaam als één geheel ziet.

Osteopathie Eric - Soest en Baarn

Pin It on Pinterest